به کوشش بی ریل
طبق گزارش جدید اشپیگل، تلگرام – که معمولاً به عنوان یکی از «ایمنترین» برنامههای پیامرسان در گردش شناخته میشود – بارها اطلاعات کاربران را به مقامات آلمانی تسلیم کرده است.
در این گزارش آمده است که این درخواست به چندین درخواست داده از اداره پلیس جنایی فدرال آلمان پاسخ داده است. اطلاعات تحویل شده ظاهراً متعلق به کاربرانی است که به کودک آزاری و فعالیت های تروریستی متهم شده اند.
در مواجهه با اتهامات، تلگرام ارائه هرگونه اطلاعات شخصی را رد میکند و مدعی است: «تا به امروز، ما 0 بایت از دادههای کاربران را به اشخاص ثالث، از جمله دولتها، فاش کردهایم».
اگر شما یکی از 500 میلیون کاربر فعال تلگرام هستید، ممکن است حریم خصوصی شما دیگر تضمین نشود.
جمعه گذشته اشپیگل، بزرگترین سایت خبری آلمان، فاش کرد که اپراتورهای این پلت فرم پیام رسانی داده های شخصی را به مقامات تحویل داد، علیرغم اینکه برنامه ادعا می کند که آنها هرگز تسلیم چنین درخواست هایی نشده اند.
منابع به اشپیگل گفتند که درخواست های داده در چندین نوبت برآورده شده است. با این حال مقامات آلمانی توضیح می دهند که دریافت این اطلاعات یک نبرد دشوار بود و بسیاری از درخواست های دیگر نادیده گرفته شده اند.
علاوه بر این، داده های منتقل شده برای حمایت از پرونده های جنایی شدید در مورد جرایم جنسی کودکان و تروریسم مورد استفاده قرار گرفت و هیچ اطلاعات دیگری به آنها منتقل نشد.
طی چند سال اخیر، اپلیکیشن مستقر در دبی به دلیل موضع سختش در حفاظت از داده ها، محبوبیت فزاینده ای در بین فعالان آلمانی پیدا کرده است. با این حال، از آنجایی که دولت آلمان به سرکوب افراط گرایان با استفاده از این پلتفرم ادامه می دهد، تلگرام مجبور است در سیاست حفظ حریم خصوصی خود تجدید نظر کند.
در بین یک سنگ و یک مکان سخت گیر کرده است، برای برنامه سخت است که هر دو طرف بحث را آرام کند. اما در میان اتهامات رسانه های آلمانی، موضع رسمی تلگرام در مورد افشای اطلاعات کاربران چیست؟
در حالی که تلگرام هنوز به گزارش اشپیگل پاسخ نداده است، وب سایت رسمی آن اعلام کرده است که آنها پاسخ داده اند هرگز یک بایت از داده ها را برای اشخاص ثالث افشا نکرداز جمله دولت ها.
علیرغم این موضوع، طبق بند 8.3 سیاست حفظ حریم خصوصی، تلگرام اعتراف کرد که در صورت ارائه حکم به اتهامات تروریستی، آدرس IP و شماره تلفن کاربران را در اختیار مقامات قرار داده است.
اما با توجه به اینکه این پلتفرم وعده رمزگذاری همه پیامها را میدهد، ممکن است از خود بپرسید که چگونه این امکان وجود دارد؟
خوب، برخلاف برنامههای پیامرسانی مانند واتساپ، گوگل، اپل و مسنجر سامسونگ که به طور مداوم از رمزگذاری سرتاسر (E2EE) استفاده میکنند، تلگرام به طور مداوم از این روش استفاده نمیکند.
با این حال، برنامه پیامرسانی از تمام چتهای مخفی با E2EE محافظت میکند و از رمزگذاری سرویس گیرنده در جاهای دیگر استفاده میکند. به همین دلیل، تلگرام می تواند در صورت صلاحدید، اطلاعات حساس را در اختیار مقامات قرار دهد.
به دنبال راهی برای ارسال پیام های خصوصی و ایمن هستید؟ پیشنهاد می کنیم از پلتفرم های پیام رسانی با E2EE ثابت مانند WhatsApp، Signal یا iMessage استفاده کنید.
اگر تصمیم دارید به تلگرام وفادار بمانید، همچنان میتوانید با استفاده از حالت «چت مخفی» برنامه، پیامی امن ارسال کنید. این ویژگی همچنین به کاربران این امکان را می دهد که در صورت درخواست خود، چت ها را از بین ببرند.
چه دادههایی که ارائه میدهید شخصی یا حرفهای باشند، E2EE تنها راه برای حفظ امنیت اطلاعات نیست. با استفاده از شبکه های خصوصی مجازی (VPN)، مدیریت رمز عبور و نرم افزار آنتی ویروس، پیام های شما حتی کمتر به دست اشخاص ثالث می رسد.