به گزارش بی ریل
غول های رسانه های اجتماعی فیس بوک و توییتر، همراه با غول فناوری گوگل، با هم متحد شده اند تا یک ائتلاف ضد مواد مخدر تشکیل دهند.
شراکت حاصل با نام جذاب «تکنولوژی با هم برای مبارزه با بحران مواد افیونی» انجام میشود – که بسیار واقعیتر از انتقامجویان است – و توسط مرکز داروخانه های اینترنتی ایمن.
اولین نشست این گروه در روز سه شنبه 13 نوامبر در واشنگتن دی سی برگزار شد و نمایندگانی به تشریح اهداف، برنامه ها و تعهدات ائتلاف پرداختند. هدف اصلی TTFOC این است که بفهمد و چگونه از اینترنت و رسانه های اجتماعی برای مبارزه با “اپیدمی مواد افیونی” در حال حاضر در آمریکا استفاده شود و در مورد آن عمل کند.
در سال 2017 نزدیک به 50000 نفر در آمریکا جان باختند از مصرف بیش از حد داروهای مبتنی بر مواد افیونی، از جمله داروهای قانونی و غیرقانونی مانند هروئین و مورفین. این میزان بالای مرگ و میر و هزینه های متعاقب آن برای مؤسسات و جوامع پزشکی باعث شده است که گروه های زیادی در تلاش برای یافتن راه هایی برای مبارزه با استفاده از این داروها باشند.
در یک اتاق خبر فیس بوک در پست خود برنامه های خود را برای مبارزه با مواد مخدر در پلتفرم های خود ارائه کرد. این آزمایشگاه با همکاری آزمایشگاه پزشکی قانونی کامپیوتری در دانشگاه آلاباما، راههایی را که فروشندگان مواد مخدر برای خرید و فروش مواد غیرقانونی در فیسبوک و اینستاگرام طی میکنند، بررسی و حذف خواهد کرد. این شامل برنامههایی برای استفاده از هوش مصنوعی برای شناسایی محتوای مرتبط با مواد مخدر و جلوگیری از تبلیغات فروشندگان مواد مخدر با ارسال شماره تلفن، قیمت یا نام کاربری برای سایر حسابهای رسانههای اجتماعی است، اقدامی که در حال حاضر در فیسبوک در حال اجراست.
علاوه بر این، هنگامی که افراد در پلتفرمها به دنبال داروهای مخدر میگردند، برای اهداف آموزشی و درمانی به خطوط کمکی هدایت میشوند. تا زمان نگارش، نه توییتر و نه گوگل برنامهها یا سیاستهای خود را در پرتو TTFOC بیان نکردهاند.
بعدی را بخوانید: شما می توانید به سادگی با شارژ کردن تلفن خود به یافتن درمانی برای سرطان کمک کنید
با این حال، تأثیر مثبت تلاش های فیس بوک ممکن است محدود باشد. آویناش ثارور، افسر سیاست و ارتباطات در رهاییمرکز ملی تخصص داروها در بریتانیا، به Alphr گفت: «تلاشهای شرکتهای فناوری برای جلوگیری از فروش آنلاین دارو ممکن است با نیت خوب باشد، اما بعید است که تأثیر زیادی داشته باشد.
درست مانند خیابان ها، مردم آنلاین بدون توجه به تلاش برای سرکوب، همچنان به یافتن راه های جدید و مبتکرانه برای خرید یا فروش مواد مخدر ادامه خواهند داد. اگر این شرکتهای فناوری در مورد کاهش آسیبهای داروهای غیرقانونی جدی هستند، میتوانند به افرادی که اصطلاحات مرتبط با مواد مخدر را جستجو میکنند، دسترسی آسان به توصیههای کاهش آسیب را ارائه دهند.
فیسبوک، توییتر و گوگل میتوانند با پیوند دادن به راهنماییهای مبتنی بر شواهد در مورد چگونگی کاهش خطر مصرف بیش از حد و سایر آسیبهای احتمالی مرتبط با مصرف مواد، جان انسانها را نجات دهند.»
در حالی که تلاشهای TTFOC بر آمریکا و بحران مواد افیونی آمریکا متمرکز است، یافتهها، سیاستها و اقدامات آن میتواند به راحتی در رسانههای اجتماعی بریتانیا نیز اجرا شود. آلفر با فیسبوک تماس گرفت تا مشخص کند که آیا هوش مصنوعی تشخیصدهنده مواد مخدر آن به بریتانیا میآید و اگر چنین است، چه زمانی.
از پلتفرمهای رسانههای اجتماعی مانند فیسبوک و توییتر بارها خواسته شده است که به دلیل محتوای غیرقانونی پلتفرمهای خودشان را پلیس کنند و تشکیل این ائتلاف نشاندهنده افزایش آگاهی از تأثیر آنها در جامعه است. اگرچه رسانههای اجتماعی هنوز از یک نیروی خوب دور هستند، با دورههای طولانی استفاده از رسانههای اجتماعی که اثرات منفی بر سلامت روانی و افزایش تمایلات خودشیفتگی دارد، تلاشها برای رسیدگی به مشکلات اجتماعی همیشه مورد قدردانی قرار میگیرند.